Links treinen/trains

Als je ook een website weet die over treinen gaat, vul dan het linkformulier in zodat ik ook een link naar die site kan maken.
Ook als je een website weet die met bussen of modelbouw te maken heeft kun je het formulier invullen.

Trein.pagina.nl Een overzicht van veel links naar sites over treinen.

Nederlands enige Treinbeveiligings-site

Op deze site vind je uitleg over de Nederlandse Treinbeveiliging en een apart hoofdstuk over de ATB-Meettrein mP Jules
Spoorwegmuseum De site van het spoorwegmuseum in Utrecht
Omdat Plan U, de dieseldrie van NS Reizigers, binnen enkele jaren het veld zou ruimen voor modernere dieseltreinstellen, Buffel en lightrailstellen Lint 41, heeft een aantal liefhebbers van dit type trein op 17 maart 1999 de Stichting Plan U opgericht. Deze stichting streeft ernaar, een Plan U dienstvaardig te behouden.
Op deze onafhankelijke en niet-commerciële site vind je onder andere veel informatie over goederenvervoer per spoor in Nederland, fotogaleriën met onderwerpen als Nederlands materieel in het buitenland, de goederenvervoerders in Nederland, treinen in en rond Utrecht en nog veel meer! De site wordt 1 á 2 keer per week ge-update, o.a. met de Rubriek /
Section "Cargonieuws". Deze site bestaat o.a. door het "voor en door"-systeem dus tips, spots, opmerkingen etc. zijn altijd van harte welkom.
Somda Somda staat voor Spots en OMlopen DAtabase. Somda kan spots opslaan en aan de hand van omlopen hier berekeningen mee uitvoeren, zoals bijvoorbeeld voorspellen wat een bepaalde loc of treinstel gaat doen .
Sporenplan online Homepage met tekeningen van Nederlandse spoorwegemplacementen.
Homepage met foto's en films van treinen in Nederland (en Europa)